vineri, 6 iunie 2008

Rochii de seara

Daca ai anul acesta multe ocazii la care trebuie sa participi, alege varianta inteligenta a inchirierii. Te costa mult mai putin, vei purta mereu o alta tinuta, sifonierul nu va fi in pericol sa explodeze, iar sotul tau te va putea admira fara sa strambe din nas la aflarea pretului (intre 40 si 70 lei pe inchiriere). Specificam ca toate sunt creatii vestimentare unicate, ceea ce elimina riscul de a intalni pe altcineva cu aceeasi tinuta.
Daca totusi nu vei gasi modelul visat, alege varianta realizarii. Pretul va mult sub cel al pietii (intre 100 si 300 de lei pe tinuta).
Asa cum ai banuit, firma noastra inchiriaza si realizeaza tinute de ocazie si costume de carnaval.
Pentru a vizualiza cateva din creatiile noastre, accesati ,,Galeria foto" a blogului.
Suntem interesati de colaborarea cu magazinele de profil care vor sa achizitioneze tinute de ocazie si costume de carnaval.

2 comentarii:

Anonim spunea...

buna! as dori si eu sa inchiriez o rochita.. ceva sa ma avantajeze, sunt cam slabuta... Imi trebuie pentru o nunta, tinuta de seara. Multumesc.

Unknown spunea...

She's pretty. And I love her gown too. Well detailed and the bodice perfectly hugs her shape. I wish i could find that gown here in Iowa. Thank you and more power to you and to your career.
rochii de seara delicate si ultrafeminine